Integrera telefoni och Microsoft Teams

//Integrera telefoni och Microsoft Teams

Integrera telefoni och Microsoft Teams

Liksom vi tidigare har gjort med Slack så har vi på Cellip nu förbättrat samarbetsverktyget Microsoft Teams genom att integrera det med våra svarsgrupper. Det betyder att du som är Cellip-kund och som använder Teams enkelt kan göra det till en del av din telefonilösning.

Du kan då logga in på Mina sidor och ange vilka varningsnivåer du vill ska gälla samt i vilken kanal i Teams som notifikationer ska publiceras när dessa nivåer uppnås. Lämpliga nivåer är t.ex. väntetid eller antal samtal i kö.

Med dessa inställningar blir ditt team mer effektivt. Detta eftersom ni kan vara trygga att ni automatiskt får relevant information i realtid och kan agera utifrån den.

Det gör också att ni kan titta på informationen som samlas i historiken. På så sätt kan ni agera proaktivt så att gamla problem inte uppstår igen.

Det är dessutom superenkelt att komma igång då Cellip nyttjar en inbyggd funktion i samarbetsverktyget som kommunicerar över en krypterad förbindelse med Cellips svarsgrupper.

Vad är då Microsoft Teams?

Tillhör du dem som inte vet vad Microsoft Teams är eller vad det används till? Ingen fara! Du är inte ensam och här kan du läsa en kort presentation.

Microsoft Teams är en molnbaserad samarbetsplattform som med chatt-kanaler, direktmeddelanden och grupper passar bra in i moderna arbetsgrupper och organisationer. Samarbetsvertyget är en del av Office 365 där användare enkelt hanterar övriga delar som Sharepoint, OneDrive, Power BI m.m.

Cellip rustar dig för framtiden

Som du kan läsa i det här inlägget så är Teams tänkt att på sikt ersätta Skype for Business. Det här är ett steg som vi på Cellip vidtar tillsammans med Microsoft för att underlätta flytten.

När det sker kommer du alltså inte behöva stå där med skägget i brevlådan, utan kan redan nu börja förbereda dig och dina kollegor på detta.

Du kan också läsa mer i vår pressrelease här.

om Cellip AB

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2021-01-28T09:42:59+00:00november 21st, 2017|Microsoft Teams|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.