3 former av partnerskap med Cellip

/, Office 365/3 former av partnerskap med Cellip

3 former av partnerskap med Cellip

Partnerskap är ett sätt att expandera ditt erbjudande och växa din affär. Det bidrar också till att ni kan stå er bättre i konkurrensen.

Till exempel är de stora telecom-operatörerna ett hot för IT-företag idag, eftersom de börjar erbjuda IT-tjänster. Omvänt kommer troligen allt fler IT-leverantörer att börja erbjuda telefoni, varför det kan vara bra att hänga på nu, så du hinner före, om du driver ett IT-företag.

Partnerskap med en bra match

På Cellip har vi tagit ett strategiskt beslut att specialisera oss på telefonilösningar som underlättar smidig kommunikation. Vi är guldpartner till Microsoft och leder utvecklingen av telefoni till Microsoft Teams.

Vi samarbetar framgångsrikt med olika typer av företag.

I vår erfarenhet är IT och moderna molnbaserade telefonilösningar en god match eftersom de hänger så nära samman numera. Speciellt för kunder som har eller är på väg in i Microsoft 365 är det ett naturligt steg att använda samma plattform även för extern telefoni.

Vi har också partnerskap som passar för företag som säljer traditionell telefoni och IP-telefoni, och vill inkludera molnbaserade lösningar (som exempelvis mobilväxel) i sin produktportfölj. Vår lösning ger era kunder en unik möjlighet att integrera telefoni med Microsoft 365.

Ytterligare ett exempel på en god match för partnerskap är med andra företag som är specialister på Microsoft 365 och har kompletterande tjänster eller produkter.

3 typer av partnerskap

Det finns tre olika former för partnerskap som vi erbjuder:

Leads Partner

Leads Partner är den minsta formen av partnerskap. Den innebär i korthet att ni anvisar potentiella kunder till oss. Vi tar hand om hela affären från försäljning till leverans och fakturering. När avtalet är påskrivet får ni betalt som engångsprovision enligt gällande provisionsmodell.

Passar om ni vill:

  • Vårda befintliga kunder
  • Få mer intäkter på er kundbas
  • Har ambition att sälja själva över tid, det vill säga bli Commission Partner

Commission Partner

Som Commision Partner gör ni affären med kunden med stöttning från Cellip. Cellip står för leverans, kundsupport och fakturering. Ni får en upfront betalning efter godkänt avtal.

Cellip bistår med presentationsmaterial, säljstöd och sambesök hos kunder (via Teams). Vi hjälper till med val av segment och kunder samt med marknadsföring genom ett gemensamt webinar.

Passar om ni vill:

  • Sälja mer till era befintliga kunder
  • Öka nyförsäljningen genom ett unikt erbjudande med Teams-telefoni
  • Öka värdet i ert företag genom ökat TB
  • Har eventuell ambition att bli Cloud Partner

Cloud Partner

Som Cloud Partner gör ni affären med kunden med stöttning från Cellip. Ni har ett inpris från Cellip och gör era egna paketeringar (med rådgivning från oss).

Ni gör leveransen tillsammans med Cellip, ni är 1st line support gentemot kunder och ni fakturerar.

I Cloud Partnerskap bistår Cellip med anpassat presentationsmaterial, säljstöd och sambesök hos kunder. Vi erbjuder också en detaljerad marknadsplan och rådgivning. Vi hjälper till med epostmarknadsföring och sätter upp gemensamma webinarer som både ni och vi bjuder in kontakter till. Ni får leads i er region från oss.

Passar om ni vill:

  • Sälja mer till era befintliga kunder
  • Öka nyförsäljningen genom ett unikt erbjudande med Teams-telefoni, till exempel som en del av Arbetsplats som tjänst
  • Öka värdet i ert företag, genom kraftig intäkts- och resultatökning

Just nu söker vi fler partners

Just nu söker vi fler partners. Kontakta william@weblink.seom du vill veta mer om våra partnerskap eller ansöka för att bli partner.

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2020-06-29T15:24:12+00:00februari 12th, 2018|Återförsäljare, Office 365|0 Comments

Om skribenten: