Effektivitetshack för smartare kommunikation

//Effektivitetshack för smartare kommunikation

Effektivitetshack för smartare kommunikation

Relationer har alltid varit viktigt, både för att göra affärer och i samverkan med kunder och partners. I relationsbyggandet är kommunikation en av de viktigaste byggstenarna men den sker inte alltid smärtfritt. Det blir allt svårare att få uppmärksamhet från andra och många lägger massvis med tid på resor och möten.

5 smarta effektivitetshacks:

Den goda nyheten för dig som har Office 365 är att du enkelt kan effektivisera din kommunikation och spara mycket tid och frustration. Här är fem effektivitetshacks för dig som använder Skype for Business.

1. Effektivisera säljarbetet och sälj mer!

Använd Skype for Business samtals- eller videofunktion för dina möten istället för att åka ut till kunder och partners. Då kan du delta i 4 till 5 möten innan lunch istället för 2. Som en bonus värnar du samtidigt om miljön eftersom du reser mindre.

2. Slipp ringa en massa onödiga samtal!

Använd presence status för att se om dina kollegor, kunder eller partners är tillgängliga, innan du börjar kommunicera.

3. Effektivisera kontaktsökandet

Använd presence notifiering för att tagga personer du vill komma i kontakt med. Då får du ett meddelande när personen blir tillgänglig.

4. Slipp drunkna i mejl

Få snabb kontakt genom en försiktig påknackning via chatt. Om du chattar istället för att maila så slipper du drunkna i en flod av mejl som ska besvaras och det ni pratar om finns sparat i chattens historik.

5. Undvik försenade möten

Lägg till en Skype for Business-länk och telefonnummer i inbjudan till era fysiska möten. Om någon är sen eller frånvarande kan hen ringa in till mötet och ni kan alltid börja i tid.

Samtliga effektivitetshacks är enkla att göra för dig som använder Skype for Business. Har du inte kommit igång med Skype for Business än? Läs mer på www.cellip.com
om Cellip AB

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2020-02-06T15:18:29+00:00februari 21st, 2017|Skype for Business|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.