Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni

//Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni

Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni

Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni

WeSafe och Cellip har tecknat partneravtal, vilket innebär att Wesafe kan öka sitt helhetserbjudande med telefoni inom Microsofts moderna molnlösningar som Office 365. Målet är att bli en helhetsleverantör inom IT-tjänster och produkter, där telefoni ingår.

Användare ska kunna arbeta var som helst med ett gemensamt kommunikations och samverkansverktyg. Det sker i huvudsak genom standardiserade appar i Microsoft Office 365.

WeSafe utmanar de etablerade drakarna inom IT med att ha Microsofts molntjänster, inkluderat telefoni, i huvudfokus, vilket vi stöder helhjärtat, säger Esko Airas, VD på Cellip AB. Jag är helt övertygad Wesafe kommer att lyckas extremt bra, för de flesta köper hellre telefoni från en betrodd IT aktör än att köpa IT från en operatör.

Ett erbjudande som gör livet enklare för kunderna

Erbjudandet, som innehåller Cellips ledande Microsoft Teams och Skype for Business Telefoni lösningar med fast och mobiltelefoni kombinerat i molnet, kommer att kunna skräddarsys efter kundernas behov.

Förmågan att anpassa sina erbjudanden för kunder och partner är inget nytt för Cellip. Det finns även möjligheter för traditionella mobil-växellösningar om kunden inte är riktigt mogen än för Microsoft Teams telefoni.

-Tillsammans med Cellip ska vi göra livet enkelt för våra kunder och vara en modern helhetsleverantör. Bägge företagen är födda i molnet vilket gör att vi förstår varandra och våra kunders behov, säger Per Liljenberg, Försäljningschef på Wesafe. Det finns ett stort intresse för Teams telefoni, vi har redan ett antal kundcase på gång.

Wesafe valde Cellip som partner för vi har samma syn på hur tjänster inom IT ska marknadsföras och säljas för att möte kundernas nya behov och önskemål. Vi kommer även att tillsammans informera marknaden med de möjligheter Teams och Microsofts andra molntjänster ger, främst genom bloggar och gemensamma webinar.

– Det är verkligen roligt att två Guldpartners till Microsoft arbetar tillsammans och tar fram ett erbjudande för den moderna arbetsplatsen, som dessutom är moderna i sitt sätt att hantera kundernas köpresa. Teams användandet ökar i allt snabbare takt samtidigt som företag och organisationer arbetar alltmer i moderna team utan fysisk begränsning. Med Teams telefoni kan våra kunder flytta sin telefoni och ha all kommunikation i Microsofts moln, inte bara i Sverige utan även internationellt, säger Henrik Byström, Affärsområdeschef för Microsoft Modern Workplace.

Detta pressmeddelande publicerades först här på Mynewsdesk

Anmäl dig till vårt Webinar om Teamstelefoni!

Vill du veta hur du kan ringa och ta emot samtal med Microsoft Teams? Anmäl dig till vårt webinar.

Anmäl dig här

om Cellip AB

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2020-02-06T13:59:47+00:00februari 15th, 2019|Microsoft Teams|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.