Senaste nytt i Microsoft Teams

//Senaste nytt i Microsoft Teams

Senaste nytt i Microsoft Teams

Microsoft Teams fortsätter att utvecklas kontinuerligt. Här är några nya funktioner som introducerades av Microsoft i April 2019.

Förbättra digitala möten med Microsoft Whiteboard

Microsoft Whiteboard finns nu tillgänglig i Teams som förhandsvisning. Whiteboarden delas automatiskt med deltagarna i ett teams-möte och användarna kan skriva på tavlan tillsammans i realtid. Oavsett om du ansluter från mötesrummet eller på distans så kan du starta en ny whiteboard i teams-mötet (stöds för närvarande på dator, webben och Surface Hub och kommer inom kort till mobilen). På Surface Hub kan du använda den inbyggda whiteboard-appen för att möjliggöra ännu fler funktioner för samarbete, som klistermärken, bilder och rutnät.

Automatiskt kamerabyte

Microsoft Teams på Surface Hub stödjer nu att kamerorna växlar automatiskt. Kameran använder rörelse- och ansiktsdetektering för att fokusera på vem som pratar.

Visa din uppskattning för de du jobbar med – Praise för att ge beröm

Praise är det nya sättet att visa uppskattning och uppmuntra varandra på jobbet, antingen i en personlig chatt eller som ett inlägg i en kanal för hela gruppen. Välj *** nedanför inläggsrutan och sedan Praise högst upp. Välj en dekal och skicka med en personlig hälsning. Det läggs med en @avisering så att personen du berömmer inte missar meddelandet.

Lägga till andra i ett team

Teams kan skapas som antingen privata, där administratörer kontrollerar medlemskapen, eller offentliga, där vem som helst i organisationen är välkommen att gå med. Nu kan du skicka förfrågan för andras räkning att gå med i ett privat team. Högerklicka på ett namn och välj Lägg till medlem. Sök efter personer med hjälp av namn eller e-post. Team-ägare får ett meddelande om att de har en ny förfrågan och personer du har lagt till får en avisering så snart de har adderats till team:et.

Bättre för större organisationer – Större teams

Teams som omfattar en hel organisation behöver ofta vara stora och nu har maxstorleken för ett team ökat. Nu kan ett team ha upp till 5 000 medlemmar.

Hitta snabbare till rätt Team med bättre ordning och reda

Nu blir det enklare att hålla ordning med en städad teams-lista. Vad som brukade vara Favoriter och Ta bort från favoriter är nu Visa och Dölj. Välj vilka teams och kanaler du vill visa i din teams-lista och göm resten. Du kommer fortfarande att få aviseringar om du blir taggad men de kommer inte att skräpa ner din lista.

Nyhet för för admins – hantera livslängden hos olika teams

Nu finns Microsoft Teams PowerShell module som gör det möjligt för admins att hantera livslängden hos olika teams inom sin organisation.

 

Det här är en sammanfattning och översättning från Microsofts apriluppdatering. Här kan du läsa originalartikeln

om Cellip AB

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2019-08-05T11:30:56+00:00maj 28th, 2019|Microsoft Teams|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.