Uppnå Intelligent Kommunikation med Microsoft Teams

/, Office 365/Uppnå Intelligent Kommunikation med Microsoft Teams

Uppnå Intelligent Kommunikation med Microsoft Teams

Vad är Microsoft Teams?

Microsoft Teams är en applikation som funnits i Office 365 sedan 2016. Det är ett samarbetsverktyg och passar speciellt bra för företag som arbetar med projekt eller i arbetsgrupper.

I Teams lägger du enkelt upp grupper och kanaler, som det kallas, där en grupp kan kommunicera kring till exempel ett visst tema. Från Teams-plattformen kan du chatta, skapa ett möte med ett klick och konversera privat eller i grupp.

Sist men inte minst kan du lagra all information som hör till ett projekt. All kommunikation på ett ställe är den bärande tanken.

Det liknar alltså i mångt och mycket Skype for Business. Just detta är själva anledningen till att Microsoft på sikt kommer att baka ihop de två.

Intelligent Kommunikation

Microsoft Teams är Microsofts storsatsning på att bygga det man kallar Intelligent Kommunikation.

Förutom det vi är vana vid från Skype for Business så kommer det även finnas funktioner för AI (Artificiell Intelligens), Big Data och Machine Learning. Allt tillgängligt från en och samma arbetsyta. Och alltsammans tillgängligt för dig som använder Office 365.

Integrationsmöjligheterna är närmast obegränsade vilket betyder att du kan göra i princip vad du vill kopplat mot Teams, som exempelvis integrera mot ett CRM-system.

Med telefoni blir Teams ännu bättre

Vi på Cellip har länge försett företag med Skype for Business-telefoni. Det innebär i korthet att dina datorapplikationer och din telefoni integreras vilket ger en rad effektivitetsförbättringar.

En nyligen genomförd undersökning visar också att företag som har en integrerad kommunikationslösning är dubbelt så nöjda som företag som inte har det.

Vi är väldigt entusiastiska över Microsofts utveckling av Teams. Fördelarna med att ha en integrerad kommunikationslösning kommer nämligen att bli ännu större.

om Cellip AB

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2020-02-06T14:48:15+00:00december 8th, 2017|Microsoft Teams, Office 365|0 Comments

Om skribenten:

Lösningsarkitekt inom Skype for Business och Microsoft Teams, tillika systemägare till Cellips tjänster som bygger på Skype for Business och Office 365. Ser till att produkter och tjänster ligger i framkant och nyttjar alla de möjligheter som erbjuds men framförallt att de tillför kunderna något, riktig kundnytta. Över 15 års erfarenhet av företagstelefoni utifrån ett IT-perspektiv.