1+1=3 när Cellip inleder samarbete med Staples Connect

//1+1=3 när Cellip inleder samarbete med Staples Connect

1+1=3 när Cellip inleder samarbete med Staples Connect

Staples Connect har inlett ett partnerskap med teleoperatören Cellip för att erbjuda sina kunder en helhetslösning inom kontorslösningar till Nordens företag. Målet är att bli en ledande helhetsleverantör inom IT-tjänster och -produkter.

Som bekant blir saker oftast utförda med bäst resultat av någon som verkligen kan sitt område. Att ge sig in på ett främmande verksamhetsområde innebär också ofta en stor kostnads- och resursåtgång för företag samtidigt som man börjar på ruta ett.

Men många företag inser allt mer värdet av att erbjuda sina kunder en mer heltäckande service.

Det du söker är en engagerad rådgivare, partner och ”problemlösare” som kan leverera en helhet. Det här insåg Staples Connect. Därför beslutade de att börja erbjuda telefoni som ett svar på behovet av en helhetslösning inom IT och kommunikation.

Staples Connect valde Cellip

Efter att ha genomfört en analys av marknadens leverantörer av telefoni fann Staples Connect att Cellip var en av de bäst lämpade partnerna.

Att erbjuda kunden en helhetslösning, där spetskompetens inte kompromissas, anser både Cellip och Staples Connect bidrar till bättre resultat för kunden. Att få en lösning med två specialiteter innebär alltså en effekt där 1+1 blir 3.

För Staples Connect är det självklart att samarbeta med en aktör som har spetskompetens inom sitt område. Cellip har varit en uppstickare sedan starten och ledande i Sverige på Skype for Business med telefoni.

Skräddarsydd lösning för alla behov

En helhetsleverantör tillåter effektivitetsvinster både i form av en sömlös leverans och minskad resursåtgång att anlita och hantera multipla leverantörer.

Erbjudandet, som innehåller Cellips ledande Skype for Business-telefonilösningar med fast-, mobil telefoni och softphone kombinerat i molnet, skräddarsys efter kundernas behov. Möjligheten att anpassa sina erbjudanden är inget nytt för Cellip.

Cellip utvecklar kontinuerligt sin Skype for Business Telefoni-lösning för att förbättra vardagen för Office 365-användare.

Tekniken lägger fokus på användarvänlighet och erbjudandet passar väl in med Staples Connects molntjänster. Resultatet är ett heltäckande paket av tjänster inom IT och kommunikation som täcker alla behov.

Läs mer om samarbetet här eller Cellips Skype for Business-lösningar här.
om Cellip AB

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2020-02-06T15:05:02+00:00september 20th, 2017|Företagstelefoni|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.