Har ditt företag hamnat på efterkälken?

/, Mobil Växel/Har ditt företag hamnat på efterkälken?

Har ditt företag hamnat på efterkälken?

Får ditt företag inte ihop IT, mobilitet samt telefoni och därmed inte ut den effekt ni vill ha? Den produktivitetshöjning som är möjlig med den nya tekniken? Har din IT-partner inte talat om möjligheterna för dig? Det är inte något ovanligt. 71% av SME-företagen upplever att de inte får den hjälp, den påverkan, från sin IT-partner som de vill ha.*

Ett problem som många företag har är att de sitter kvar i det förflutna med föråldrad utrustning och gamla affärssystem, telefonilösningar som inte integrerats med mobiler och total avsaknad av videofunktionalitet. En hel del företag saknar till och med helt något CRM-system.

De lösningar som finns på plats är inte heller integrerade med varandra. Det finns helt enkelt inget som underlättar arbetet, vilket är föga framtidssäkert. Det är inte ens nutida.

Växer ditt företag långsammare än konkurrenterna? Eller inte alls? Har ni dålig lönsamhet? Har ni svårt att attrahera nya medarbetare? Det har visat sig att de företag som tar till sig ny teknik för nyttans skull växer mer än 4 gånger snabbare än som är sena att ta tills sig ny teknik och mer än dubbelt så fort än de som följer efter? De attraherar personal 6 gånger lättare!

Har ni som andra svenska små och mellan stora företag problem med att hänga med i teknikutvecklingen? Har gamla system som inte passar för er verksamhet idag, som inte går att uppgradera eller är extremt dyrt att göra det? Problem med att ha bra och passande system för er verksamhet? DU är inte ensam, för det tycker över hälften av Sveriges SME företag?*

Integrera mobilerna i er växellösning

Som första steg är vår rekommendation att integrerar mobiler i växellösningen, genom vår nya tjänst Mobil Växel Premium eller Cellip 365 Telefoni som är Skype för Företag-integrerad (vår förbättrade version av Lync 365 Telefoni).

Mobiliteten blir extremt enkel med Mobil Växel Premium, du hanterar allt via en app i mobilen och kan t.ex. gå in och ur en svarsgrupp eller administrera hänvisningar. Du får även presence internt, d.v.s. du ser om en kollega är upptagen i telefon.

Det är väldigt enkelt att börja med tjänsten, även om du har mobiltelefoner som är låsta till en annan operatör eftersom du kan ansluta både Cellips mobiler och andra operatörer till växeln.

* Källa: Techdata-undersökning 2015

By |2019-08-05T14:08:29+00:00februari 9th, 2017|Företagstelefoni, Mobil Växel|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.