Har du ett CRM-system så kan du effektivisera din telefoni!

//Har du ett CRM-system så kan du effektivisera din telefoni!

Har du ett CRM-system så kan du effektivisera din telefoni!

Använder ditt företag ett CRM-system idag? Då kan ni effektivisera er telefoni avsevärt. På kunders begäran har vi tagit fram integrationer mot några av marknadens främsta CRM-system. Nu satsar vi på att integrera ytterligare system och du kan vara med och påverka vilka vi ska fokusera på.

På kunders önskemål har vi på Cellip tagit fram integration mot några CRM-system. Vi har börjat med nordiska Lundalogik, Lime CRM och WebCRM. Det innebär att du som är Cellip-kund kan göra livet lättare för din sälj- och kundservicepersonal genom att integrera företagstelefonin i ert CRM-system.

För utgående samtal både i Lime och WebCRM

När installation är klar kan du klicka och ringa direkt från CRM-systemet, både med Skype for Business-klienter och med Cellip 365 Softphone.

För inkommande samtal

Har du Cellip 365 Softphone kan du dessutom på inringande samtal göra uppslagningar i CRM-systemet automatiskt. Med WebCRM kommer du i början av 2018 göra än bättre integration i Cellips svarsgrupper genom att kunder knappar in kundnummer, personnummer, eller motsvarande och då kommer kundbilden upp automatiskt i WebCRM.

Läs mer om Lime på:
https://www.cellip.com/sv/public/integrations/integration-lime-cellip.htmlOch om webCRM på:
https://www.cellip.com/sv/public/integrations/integration-webcrm-cellip.html

Har du som kund andra önskemål på CRM-system eller liknande som du vill ha integrerat så hör av dig till mig.

om Cellip AB

Om Cellip

Cellip hjälper kunder och partners att bli mer framgångsrika genom att tillhandahålla integrerade telefonilösningar till Microsoft Teams.
Hemsida: Cellip.com
Tele: +46 8 55 80 10 00

Partner till Microsoft

microsoft partner
microsoft partner

By |2020-02-06T14:46:45+00:00december 13th, 2017|Företagstelefoni|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.