”Jag ser ingen gud här uppe”

/, Företagstelefoni/”Jag ser ingen gud här uppe”

”Jag ser ingen gud här uppe”

Enligt legenden är det de första orden som nådde jorden från rymden när kosmonauten Jurij Gagarin 1961 som första människa nådde den så kallade termosfären. Nu, 56 år senare, ger vi på Cellip också dig möjlighet att kommunicera med det ryska folket.

Vi lanserar nämligen ryska telefonnummer för enbart 149 kr i månaden. Det betyder att du kan etablera rysk närvaro för ditt företag, utan att för den skull behöva sitta där fysiskt. Det hela är egentligen mycket enkelt. Dina ryska kontakter ringer ditt lokala ryska nummer.

Samtalet skickas sedan vidare till dig över nätet och du svarar som vanligt (fast kanske med ett ”Алло?”). Har du behov av just ryska svarsmeddelande till din molnväxel, kan vi tyvärr inte tillhandahålla det idag.

Läs mer om reglerna för ryska nummer på www.cellip.com/internationella-nummer där du också kan välja mellan över 50 andra länder. Du kan också läsa mer om fördelarna med internationell närvaro på cellipbloggen.se/globalisering-och-internationalisering.
By |2019-01-23T14:44:21+00:00september 29th, 2017|Fast Telefoni, Företagstelefoni|0 Comments

Om skribenten:

VD för Cellip. Skapar lönsamhet åt kunder och partners genom nya och beprövade telekommunikationslösningar. Över 25 års erfarenhet att ligga i framkant för att hjälpa kunder med telefonilösningar.